Hollannissa on perustettu Veljellisen rakkauden, vapauden ja monimuotoisuuden puolue (Partij voor Naastenliefde, Vrijheid & Diversiteit, PNVD), jota mediassa kutsutaan kotoisammin pedofiliapuolueeksi. Puolueesta lisää Wikipediassa.

Suomessa kerätään nimiä vetoomukseen puolueen kieltämiseksi. Vetoomuksen johdantotekstissä on pahan kerran sekaisin lasten seksuaalisen hyväksikäytön vastustaminen ja poliittisen toiminnan rajoittaminen. Näistä edellistä kannatan vähintään yhtä ankarasti kuin jälkimmäistä vastustan. Jos vastaava puolue perustettaisiin suomeen, en missään mielenhäiriössä voisi kuvitella äänestäväni heitä, puhumattakaan liittymisestä. Vielä vähemmän voisin kuvitella esittäväni puolueen kieltämistä.

En malta olla lainaamatta Antti-Juhani Kaijanahoa Pinserin Pedofiilipuolue Hollantiin -merkinnän kommenteista. Sanat ovat kuin omasta suustani.

Kun ajetaan jonkin puolueen kieltämistä, se tarkoittaa, että ajajat pelkäävät ko. puolueen saavuttavan kannatusta. Näinkö huono käsitys addressin allekirjoittajilla on kansasta? Että pedofiliapuolue voisi saavuttaa jyrisyttävän vaalivoiton?

Pedofiliaa suosiva puolue, jos se pysyy puolueena eikä ryhdy rikollisjärjestöksi, yrittää saada kansalaiset asiansa puolelle. Se ei saa käyttää pedofiilisiä kuvia asiansa esittämiseen, sillä ne ovat laittomia; eikä puolueen laillisuus tarkoita, että sen ajama asia olisi sen takia laillista tai hyvä asia. Pedofiliapuolue ei siis voi laillisesti harrastaa pedofiliaa.

Jos perusoikeuksien kieltämisen tielle lähdetään, niin helpointa on saman tien kieltää kaikki.